RESERVAN AHORA

BIENVENIDOS

Villa Ermitage

Deasupra vegheaza crucea eroilor de pe varful Caraiman, simbol al credintei montane la care se inchina toti pelerinii, inainte de a pasi in cuprinsul asezamantului, Manastirii Caraiman. Un loc binecuvantat te rasplateste cu un popas de relaxare ca in Alpii Francezi, gandit structura tipic frantuzeasca si eco friendly. Totul e intim si destul de spatios incat sa-ti incapa toate bucuriile si asteptarile pe care le ai de la vacanta, de la cazare in Busteni.

La Villa Ermitage, toate materialele folosite sunt ecologice, iar mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comanda pentru pensiune. Camerele sunt luxoase si sofisticate, dar accesorizate cu lucruri atat de obisnuite, pentru a-ti oferi sentimentul de „acasa„

"VILLA ERMITAGE, PARTENERUL DUMNEAVOASTRA PENTRU O VACANTA REUSITA"

Locatia perfecta pentru o cazare in Busteni, vila dispune de 12 spatii de cazare din care 2 x camere DB pat Matrimonial ( la cerere se pot transforma in camere Triple) si 10 x camere DB paturi Twin ( aceste camere se pot valorifica si in regim de Single) .

In fiecare dimineata deschizi ochii pe una dintre culmile Muntilor Caraiman.

O atmosfera boema pluteste in aer si cele cateva zile de vacanta, fara micile griji cotidiene cum ar fi parcarea (vila are parcare proprie) se pot transforma in saptamani de voie buna.

BINE DE STIUT:

VILLA ERMITAGE ACCEPTA PLATA CU TICKETE DE VACANTA ( EDENRED, SODEXO, UP )

PLATA CU CARDUL BANCAR ESTE GARANTATA SI SECURIZATA PRIN: euplatesc.ro

GET IN TOUCH

Contact

Te aconsejamos relacionado a las principales atractivos de la zona, te enformamos sobre los mejores precios, sobre todo que hay interesante y los fuertes de las proximidades.

Villa Ermitage, Strada Palanca FN

rezervari@villaermitage.ro

+40723139344